Bestyrelseserfaring

top-skiller

Bestyrelsen skaber værdi når:

Den er Aktiv, Engageret og Skaber Energiog sammen med ledelsen får lagt den rigtige strategi for virksomhedens forretningsudvikling.

Du kan med rette forvente bestyrelsen bidrager til øget indtjeningen og en plan for hvordan virksomheden igennem innovation, digitalisering og fornyelse, er i konstant positiv udvikling.

Samtidig er bestyrelsen din garanti for, at der er ordentlighed omkring bestyrelsesarbejdet og væksten sker på et økonomisk forsvarligt grundlag

Logo ASNETBoard RGB

Partner Asnet Board - her finder du din professionelle bestyrelse

VI ER DANMARKS FØRENDE BESTYRELSESNETVÆRK

ASNET Board er ikke kun et af de ældste bestyrelsesnetværk i Danmark, vi er også det største. ASNET Board er en non-profit organisation og et netværk for folk, der arbejder med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder, og som ønsker at udvikle deres bestyrelseskarriere.

Bestyrelsesformand  Transportdanmark A/S

Transportdanmark er en moderne vognmandsforretning med speciale i temperaturreguleret transporter for kunder som stiller store krav til håndtering af deres gods. Vi bruger alt inden for den sidste nye teknologi, som sikre en hurtigt og effektiv transport til tiden.
På den måde gør vi hverdagen nemmere og tryggere for vores kunder.

 

 

 

 

 

Bestyrelsesformand Simatek Bulk Systems A/S

Simatek Bulk Systems A/S is a company specialised in the mechanical conveying of fragile products. A long-running development process on the elevators has resulted in a broad variety of pendulum bucket elevators which have been customised according to the comprehensive demands of the industry to in-house transportation of fragile products

 

Bestyrelsesmedlem Dragsholm Sparekasse

Når du vælger Dragsholm Sparekasse, har du valgt et pengeinstitut, hvor du får professionel rådgivning og gode kontante fordele for din økonomi. Som kunde i Dragsholm Sparekasse er du med til at styrke dit lokalsamfund. Sparekassen er tæt på dig og din verden. Vi har engagerede medarbejdere, der lever samme sted som dig. Vi er en sparekasse der skaber merværdi, yder personlig rådgivning med indsigt og omhu, og som altid har det enkelte menneske som udgangspunkt.

 

heka-dental_messe

Bestyrelsesformand Heka Dental A/S

Heka Dental A/S har siden 1965 leveret units til tandlæger over det meste af verden og er i dag markedsledende leverandør af units til Skandinavien. Virksomheden er familieejet, og al produktion, udvikling og administration foregår i Danmark.

Bestyrelsesformand Guldfuglen A/S

"Siden det i foråret 2017 blev besluttet, at generationsskifte virksomheden fra mine forældre, har jeg fået professionaliseret bestyrelsen og i tæt samarbejde bestyrelsesformanden fået lagt en plan for bestyrelsens arbejde, jeg har fået hjælp til forhandling med banker og i tæt samarbejde med bestyrelsen arbejder vi med en ny udviklingsorienteret strategi. Værdien af sparring og mit samarbejde med bestyrelsesformanden har været afgørende for, at jeg er kommet så godt fra start"

Jacob Larsen, ejer Guldfuglen A/S

partner-vscs-guldfuglen
opned_logo

Bestyrelsesformand Op og Ned ApS

OP & NED er specialister i leg.
Leg og børn skal være en del af bybilledet. For børn skaber liv og tiltrækker levet liv.
Vi designer og producerer derfor legeelementer, der er smukke, fantasifulde og nyskabende i samarbejde med nogle af verdens bedste legepladsmagere. Til glæde for både børn og voksne

Advisory Board - WIO Soft Aps

Ejerledet IT firma beskæftiget med salg worldwide af eget udviklet software.

Opgaven er, at yde sparring til ejerlederen med henblik på afdækning af virksomhedens strategiske grundlag og fremtidige distribution.

marjan-grabowski-279470-unsplash
book-bindings-composition-desk-891059

Advisory Board - Fundbricks

 

FundBricks’ mission er at forbinde ejendomsudviklere med investorer til fælles glæde og gavn.

Vi gør det lettere for ejendomsudviklere at sikre den fornødne kapital til at realisere gode og spændende ejendomsprojekter, og gør det lettere for almindelige danskere at forøge deres opsparing uden eller med minimal aktiv forvaltning.

Trust Advisor - Ragnar R. Jørgensen - juveler

Udvikling af strategi og forretningsplan med henblik på opkøb og øget ekspansion.

gardie-design-social-media-marketing-439322-unsplash